Brasserie Perfect bestaat meer dan 100 jaar maar is sinds 2016 uitgegroeid tot een volwaardig restaurant waar uitsluitend met dagverse producten gewerkt wordt. U heeft de keuze uit pasta-, vis- en vleesgerechten, vegetarische-, … Brasserie Perfect beschikt over een terras waar u van het mooie weer en vriendelijke bediening kunt genieten. Alle gerechten worden in onze keuken vers gekookt. Ook verwennen wij u graag met onze heerlijke desserten en vergeet zeken onze uitgebreide drankkaart niet.
10+ Jaar
info@brasserieperfect.be
In 2018 bracht Deepak Gaulee een frisse wind naar het restaurant toen hij de
leiding overnam. Met meer dan 20 jaar ervaring, waaronder bij Restaurant d’hoogeschool Leuven en Salons Georges, en zijn overwinning in “Mijn
Restaurant” in 2008, heeft hij de gerechten en sfeer naar nieuwe hoogten
gebracht.
Deepak legt de nadruk op seizoensgebonden ingrediënten, waardoor elke
maaltijd een unieke culinaire ervaring wordt. Dankzij zijn toewijding is het
restaurant een geliefde bestemming geworden waar gasten genieten van
uitstekend eten in een warme, gastvrije sfeer.
20+ Jaar
info@brasserieperfect.be
15+ Jaar
info@brasserieperfect.be